Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss 

"Einkort" skal tilby spennende og gjerne litt uvanlige aktiviteter og spill for ulike aldre. Vårt varemerke skal være kvalitet, gode priser og den beste kundeservicen! 

Hvem er vi og hvorfor gjør vi dette? 

"Einkort" har historie helt tilbake til 2007.  Da het vi "Liatoppen Aktivitetsutstyr DA" og startet som et hobbyselskap hvor vi blant annet solgte Shuffleboard. Dette gjorde vi ved siden av å drive Liatoppen Fjellstove. Når vi solgte fjellstuen gjorde vi selskapet om til Einkort DA og vårt hovedprodukt var Speed Stacks (utstyr til Sport Stacking). Etterhvert ble driften nedprioritert og fra ca 2018 til 2023 har selskapet vært nærmest uaktivt. I 2023 ble det omgjort til enkeltmannsforetak og drives idag av Geir Ove Buseth. 

Foreløpig er jeg alene om driften og begynner helt i det små. Ønsket er å selge spennende aktiviteter og spill som engasjerer og gir samhold. Jeg brenner også for å utvikle Sport Stacking i Norge. Gjennom flere år har jeg sett hvor engasjert barn og unge er - men det har ikke vært noe organisert tilbud. Det ønsker jeg å gjøre ved å starte Sport Stacking Norge, en organisasjon som skal fremme sporten, hjelpe til med å stifte klubber og arrangere konkurranser. På sikt håper jeg at andre ildsjeler og ivrige foreldre vil drive organisasjonen fremover. Uansett vil vi alltid sette av 5% av omsetning på Speed Stacks til dette formålet. I tillegg vil vi ofre både tid og ressurser for å hjelpe sporten frem i Norge! 

Har du lyst til å lese mer om meg som står bak selskapet kan du se bloggen "50, feit og mislykka" som du finner på www.50fm.no. Dette er en blogg med fokus på mental helse og selvmordforebygging. Gjennom egne erfaringer ønsker jeg å bidra til større åpenhet omkring vanskelige følelser og tanker. Dette er også litt av bakgrunnen til både dette selskapet og engasjementet for Sport Stacking. Jeg ønsker å bidra til mer aktivitet, samhold og moro i hverdagen!